Hij zei dat hij een team was dat kon onderhandelen als er een consensus was.

Son Heung-min (Tottenham Spur) herenigt zich met ‘Sunsa’ Mauricio Pochetino in Saint-Germain (PSG) in Parijs?

Volgens de Futball Initiator op 22 oktober kan Tottenham, voorzitter Daniel Levy, een transfer van spelers met PSG uitvoeren tijdens de transfermarkt deze zomer. Het plan om spelers te verkopen die een hoge overdrachtsprijs kunnen ontvangen als een manier om het te vullen, is om een ​​groot tekort in Tottenham te veroorzaken.

“Tottenham werd zwaar getroffen door de grote mode van de nieuwe coronavirusinfectie (Korona19). Levi waarschuwde een onherstelbaar tekort van £ 115 miljoen (ongeveer 2,34 miljard won) vanwege de irrelevante wedstrijd dit seizoen. “Tottenham moet aan het einde van dit seizoen een team runnen in een tekort zonder een verlies van £ 150 miljoen te compenseren.

De manier om het tekort in grote hoeveelheden snel te vullen, is de verkoop van spelers. Tottenham heeft twee spelers die een enorme transferprijs kunnen ontvangen, Son Heung-min en Kane. Volgens Transfermarckt is Son nu gewaardeerd op € 85 miljoen (ongeveer 1.143 miljard) en Kane op € 122 miljoen (ongeveer 1,613 miljard). Als je maar één van hen verkoopt, kun je het tekort in zekere mate opvullen.

“PSG is een van de weinige teams die de twee activa van Tottenham, Son Heung-min en Kane, kunnen verwerken.” “PSG is een team dat de beste sterren niet hoeft te verkopen met Qatar-kapitaal,” zei PSG, een team dat kan onderhandelen als er geen financiële problemen zijn, ongeacht de trend van Corona.19.

De PSG wordt vooral geleid door Pochetino, die sinds januari vorig jaar de leider is van het creëren van Tottenham, die zijn vaardigheden heeft gecompenseerd onder regisseurs Son Heung-min en Kane Pochetino. Bovendien verloopt de directeur van Pochetino zijn contract met PSG in juni 2022, die deze zomer een jaar zal duren voordat het contract verloopt. Hij moet zijn vermogen versterken om zijn prestaties te verbeteren, en Son Heung-min, Kane, die hij goed kent, kan een uitstekende inputbron zijn.

“Totnam moet een deel van de speler van het eerste leger overdragen om te herbouwen (het tekort te elimineren),” voegde Futball Indider eraan toe.
Volgens de Futball Initiator op 22 oktober kan Tottenham, voorzitter Daniel Levy, een transfer van spelers met PSG uitvoeren tijdens de transfermarkt deze zomer. Het plan om spelers te verkopen die een hoge overdrachtsprijs kunnen ontvangen als een manier om het te vullen, is om een ​​groot tekort in Tottenham te veroorzaken.

“Tottenham werd zwaar getroffen door de grote mode van de nieuwe coronavirusinfectie (Korona19). Levi waarschuwde een onherstelbaar tekort van £ 115 miljoen (ongeveer 2,34 miljard won) vanwege de irrelevante wedstrijd dit seizoen. “Tottenham moet aan het einde van dit seizoen nba중계 een team runnen in een tekort zonder een verlies van £ 150 miljoen te compenseren.

De manier om het tekort in grote hoeveelheden snel te vullen, is de verkoop van spelers. Tottenham heeft twee spelers die een enorme transferprijs kunnen ontvangen, Son Heung-min en Kane. Volgens Transfermarckt is Son nu gewaardeerd op € 85 miljoen (ongeveer 1.143 miljard) en Kane op € 122 miljoen (ongeveer 1,613 miljard). Als je maar één van hen verkoopt, kun je het tekort in zekere mate opvullen.

“PSG is een van de weinige teams die de twee activa van Tottenham, Son Heung-min en Kane, kunnen verwerken.” “PSG is een team dat de beste sterren niet hoeft te verkopen met Qatar-kapitaal,” zei PSG, een team dat kan onderhandelen als er geen financiële problemen zijn, ongeacht de trend van Corona.19.

De PSG wordt vooral geleid door Pochetino, die sinds januari vorig jaar de leider is van het creëren van Tottenham, die zijn vaardigheden heeft gecompenseerd onder regisseurs Son Heung-min en Kane Pochetino. Bovendien verloopt de directeur van Pochetino zijn contract met PSG in juni 2022, die deze zomer een jaar zal duren voordat het contract verloopt. Hij moet zijn vermogen versterken om zijn prestaties te verbeteren, en Son Heung-min, Kane, die hij goed kent, kan een uitstekende inputbron zijn.

“Totnam moet een deel van de speler van het eerste leger overdragen om te herbouwen (het tekort te elimineren),” voegde Futball Indider eraan toe.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다