Ik heb een groeiende mening over het probleem van de teamdokter

Ik ga je een lange tijd begroeten met de posting van de buitenlandse voetbalanalyse en ik probeer je te helpen met het schrijven van een aantal van de resultaten van sportevenementen die je alleen kunt voorspellen. Maar proto’s of Batmans die alleen zijn, kunnen natuurlijk een onbevredigend deel van de quotiënt hebben. Maak je geen zorgen meer. Op basis van professionele informatie, kunt u hieronder een duidelijke combinatie van informatie geven.
Ik zal je deze keer een briefje geven over de voetbalwedstrijd van Lari van Levante Valencia, die op 13 maart wordt gehouden.
Na een nederlaag te hebben behaald en een terugkeer te hebben gemaakt in een uitwedstrijd tegen Sociedad, eindigde Levante met een ongeslagen run tijdens de drie competitiewedstrijden. Maar met een sterke defensieve organisatorische kracht en scherpe tegenaanvaltactieken die dit seizoen voor de aanvallers Roser en Morales zijn gefunctioneerd, is het een sterke kracht die de competitie op de 11e plaats plaats brengt met zeven overwinningen en 11 gelijkspel en acht verliezen. Vooral tijdens thuiswedstrijden, is het vier overwinningen en zeven gelijkspel en twee verliezen, en het is ook uitgerust met een hardheid die niet gemakkelijk te verliezen is. Melero, Campagne en Radoya Defensieer Fostigo in de middenklasse hebben een slechte daad van verwonding, maar het is het waard om de kracht van de tegenaanval te verwachten rond de Ace Morales.
Valencia, die op weg was naar de expeditie, kon een dramatische overwinning behalen met een score van twee tegen één in een dervisiewedstrijd tegen Viyareal. De wedstrijd tegen de tegenstanders is een Derby-wedstrijd die wordt gespeeld tussen de lokale teams van het team, dus we kunnen verwachten dat de Derby-wedstrijd twee opeenvolgende wedstrijden wint. Het is inspirerend dat Lee Gang-in in Jungwon speelt met een flitsende vorm in een wedstrijd die hem de kans geeft om te spelen. Het is echter een grote angst om deze wedstrijd te spelen, met een slechte sfeer van vier wedstrijden en drie verliezen, waardoor de MF Cherryshev DF Fitchini een schaadt, en een fel stroomlek dat FW Gomez, MF Soler en Lachi DF Gaya tot een einde brengt aan de wedstrijd.
Als Valencia de laatste derby-wedstrijd tegen Viyareal won, maar rekening houdend met de sfeer van de vier niet-optredens, kan de Levante, die de tegenaanval na de verdedigers laat zien, het voortouw nemen. Ik raad je aan om thuis te winnen. De handicap is een -1 handy die een gelijkspel verwacht, omdat het team genoeg heeft om te winnen als het team vier mensen verlaat. Ik beveel de onderkant aan omdat het doel niet goed zal komen.
Beginnend met de blessure van Van Dyke tegen Everton, raakten middenbacks, waaronder Joe Gomez en Joel Matip, een langetermijnblessure die het seizoen uit zou komen of zeer laat zou terugkeren, en ook vooraan, leden veel spelers, waaronder Henderson, Diogo Jota en Keita en Tiago, verwondingen. Liverpool, die dacht dat hij een winnende wedstrijd zou spelen, maakte de Squads erg dun en vervreemd van de winnende competitie. Dus wat voor soort spelers staan ​​op de blessurelijst van Liverpool? Ik zal er een krijgen.
Van Dyke, die in 2018 lid werd van de Winter Transfer Market als Liverpool, heeft de laatste drie jaar een grote ploeg gespeeld in de Champions League en Premier League-overwinningen met de kern van de Liverpool-verdediging. Van Dyke, die goed genoeg speelde om de derde plaats in de Balondor-kandidaat te behalen, kreeg een kruisbandblessure op mlb중계 de tackle van Pickford in de Mercyside Derby tegen Everton, die medio oktober was en een uitspraak van het seizoen kreeg.
Liverpool’s 23-jarige verdediger Gomez was een niet-gewonde speler, maar na een wedstrijd tegen Manchester City, raakte hij tijdens de training op 11 november gewond en werd hij uit het seizoen gehaald. Maar het was een grote klap voor Fabigne om naar het centrum terug te keren, omdat hij in Liverpool was gesprongen, waar de middenbacks niet waren, en Van Dyke en Gomez.
Matip, die veel tijd had doorgebracht met de blessures van Van Dyke en Joe Gomez, speelde een prestatie die hij voldeed aan elke keer dat hij met Fabigne naar buiten kwam, maar een grote, kleine blessure herhaalde zich en uiteindelijk werd hij voor het laatst tegen Tottenham Hotspur uitgesloten van verdere zakenreizen dit seizoen. Met Martip die een seizoen uit scheidsrechter kreeg vanwege een ligamentblessure, was er in Liverpool geen professionele centerback meer in het team en uiteindelijk werden er meer wedstrijden in Liverpool, waarbij twee spelers die Fabigne, Henderson en middenvelder waren, als middenbacks kwamen.
Jordan Henderson, die de aanvoerder van Liverpool was en vorig seizoen ook de EPL-speler van het jaar had gespeeld, speelde met Fabigne als een centrumback toen de Liverpool Centerbacks het seizoen uitkwamen vanwege een blessure aan de lijn. Fabigne herhaalde zijn pauze en optreden met een overschot, maar Henderson werd onnodig veel wedstrijden fulltime verteerd en als gevolg daarvan werd hij opnieuw uitgeschakeld tegen Everton vanwege een liesblessure.
Er zijn vijf Liverpool-blessures op dit moment, maar alle vijf spelers zijn verantwoordelijk voor een groot aandeel in het team en het is een voorsprong, dus het is niet moeilijk om in Liverpool te zijn. Naast deze vijf spelers zijn Arnold, Diogo Jota, Navi Keita en Fabigne onlangs teruggekeerd van blessures en zijn ze pas in december teruggekeerd nadat Tiago ook gewond was geraakt in de Everton Games.Vooral de blessure van de middenbacks was een motief geworden voor het inhuren van Ozan Kabak en Ben Davis op de wintertransfermarkt, maar deze hadden ook grote en kleine verwondingen die de wedstrijd meerdere keren misten.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다