Ik kon zelfs de leuke dingen krijgen die ik kon kiezen.

Hallo jongens! Heb je een leuke dag? Ik ben al opgewonden over het nemen van een massage in het Namyang-hotel. Het werkte zo goed sinds ik het eenmaal had ontvangen dat ik tegenwoordig mijn vaste klant ben geworden. Het is een stad, dus ik kan niet zo ver reizen als ik wil, maar ik voel me zo’n nerveus gevoel van ontspanning en een goede prestatie als ik een Zuid-Yangju-gebeuren heb. Ik ga meestal door Matown en ik wil het met je delen omdat ik een heel goede plek heb gevonden.

Er zijn veel massagewinkels geweest, maar de reden dat ik hier koos, was omdat ik het dichtst bij mijn huis op straat was. Ik denk dat je het gemakkelijk kunt vinden om een ​​station te vinden. Het is goed om het openbaar vervoer te gebruiken en vooral omdat er een parkeergarage in het gebouw is, kan ik u een comfortabel bezoek aanbieden, zelfs als er veel smaken om u heen zijn, en het is perfect om te massage en te spelen.

Als ik naar beneden ga en terug naar de linkerhoek ga, zie ik een massage in het hotel in Zuid-Yangju, en de ongewone kracht die ik vanaf de ingang voel, maakt mijn verwachtingen nog erger. Ik wilde naar binnen gaan, de aroma’s door de deur smalle, en voordat ik naar binnen ging, kon ik de QR-codes bevoordelen, handvergiftiging en warmtecontroles instappen.

Je kunt de persoonlijke schoenen die je hebt gedragen in de schoenenkast bewaren. Het was 강남건마 niet de open schoenenkast, dus je kon ze veiliger houden. De sleutel is als een kleedkamer die je later in de kleedkamer kunt gebruiken, dus je moet het goed bewaren. Ik kijk naar de winkel en ik vind het leuk omdat het heel aangenaam wordt beheerd. In de winter was het een beetje nerveus om te ademen, maar het was een beetje gemakkelijk om te komen en te rusten tijdens de tijd van stof en verblijf.

Ik vroeg me af wat voor soort zorg ik zou krijgen. Ik hoorde dat het een bekende plaats was voor de Namyang-aromamassage, en ik kreeg ook een aromamassa. Je kunt zien dat de prijsplaat, zoals je weet, goedkoop en kleurrijk is, zodat je de leuke keuze kunt maken, zoals een tymassage, een swedishmassage enzovoort, en je kunt een consultatie indien je problemen hebt.

Uiteindelijk koos hij voor een kleedkamer, een massage in het Namyang-hotel, waar hij oorspronkelijk voor was bedoeld, en binnen was het een kleedkamer, een douche en een kast. De outfit was zo netjes dat ik me niet zo goed kon verkleden, en alle basisdouches waren beschut en je hoeft niet apart te worden ingepakt.

Ik kwam binnen om te worden beheerd. Ik heb een kamer voor één omdat ik alleen was. Het was geweldig om alleen te worden gezellig. Al snel kwam je binnen en liet je een stuk los, en ik voelde dat het anders was, omdat ik de expert aanraakte. Nadat je je hele lichaam hebt gekalmeerd, heb je een hoofdhuidmassage en een gezichtsmassage, en je zult het nooit weten voordat je zelf een massage in het Namyang-hotel krijgt!Ik moedig je aan om te machtigen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다